cikkek, blog

06-70-237-74-71    NON-STOP!    06-30-827-33-60

SOS Zárszervíz

Létrehozva | 2017.02.16

Ha lakásában, házában, üzletében, irodájában elromlott, vagy cserére szorul egy zár, zárszerkezet amihez szakemberre van szüksége, bátran keressen meg elérhetőségeimen és megpróbálunk rövid időn belül segítségére lenni. Segítünk zárjavításban, zárszerelésben, zárbeépítésben, zárcserében, sürgősségi zárnyitásban, karbantartásban. Hevederzár beépítésben, szerelésben, javításban.

tovább az SOS zárszervizről -->

Ajtónyitás sérülés mentesen

Létrehozva | 2017.02.3

Ajtónyitás ha esedékes nem mindegy, hogy kit bizunk meg a feladat elvégzésére. Nagyon sok kokler van a piacon. Ajtót nyitni lehet profin és lehet barbár módon.

Ne vállassza feltétlenül az olcsóbbnak hangzó megoldást, mert a helyszínen esetleg kellemetlenség érheti.

tovább az ajtónyitásról -->

Zárszerviz

Létrehozva | 2017.01.22

Zárszerviz gyors szolgálatunk a nap 14 órájában áll minden megrendelőink rendelkezésére. Ha ki vagy bent rekedt, ha akad vagy szorul a zár, esetleg zárat szeretne cseréltetni valami okból kifolyólag keresse bizalommal zárszerviz csapatunkat.

tovább a zárszervizről -->

Lakatos mester

Létrehozva | 2016.12.11

Lakatos szolgálatra lenne szüksége, mert zárat kellene cserélni, nyitni, javítani? Akkor jó helyen van. Vállassza a minőségi szolgáltatást biztosító lakatos szakmestereinket akik Budapest területén non-stop elérhetőek.

Lakatos vagy zárlakatos. Mi a különbség? Kattintson ide és olvassa el. Van különbség a kettő között, pedig az ember azt hinné, hogy simán nyelvi dilemma.

tovább a lakatosról -->